dimecres, 21 de maig del 2008

Com anar al cel i tornar

L’any passat Els Pets, van treure el seu onzè disc anomenat “Com anar al cel i tornar”. Aquest disc del grup de rock Català va aconseguir ser un dels més reconeguts durant l’any passat.

El primer single va ser "XL" una cançó que es reivindicava la nova cultura de la bellesa. Seguidament l’altra single va ser la titulada igual que el mateix disc: “Com anar al cel i tornar”, que explica com se sent el final d’una història d’amor. Aquests dos singles van sonar durant tot el 2007 a les ràdios de Catalunya. Actualment encara es poden escoltar, cosa que significa que els Pets segueixen sent un referent de música en Català i que segueixen tenint un grup de seguidors incondicionals.

A tot el repertori es poden trobar cançons amb molta tendresa com la que Lluís Gabaldà dedica al seu fill (Valset”) o una carta de suïcidi d’un home d’avançada edat (“Faig saber”) A més, el tema de la vellesa com a grup oblidat per la societat, torna a aparèixer amb la cançó: “ningú”.

Després del disc “d’Agost” del 2004, “Com anar al cel i tornar”, continua la mateixa línia marcada pel grup des que van començar el 1989.

Pels que no sabeu qui són Els Pets podeu visitar la seva pàgina web oficial: http://www.elspets.cat/