dilluns, 19 de maig del 2008

Manlleu acull una exposició de fotografies de dansa

El passat 3 de maig es va inaugurar una mostra de fotografies de dansa de la jove escultora i fotògrafa navarresa, Arantxa Solé titulada “El diálogo de los cuerpos”. L’exposició es podrà veure fins el 25 de maig a la Sala Can Patalarga de Manlleu. Està organitzada pel Col•lectiu d’Artistes La Solitària conjuntament amb el Si-dral.

En l’exposició l’artista fixa gestos i moviment determinats de diferents ballarins i coreografies. L’artista té l’objectiu és captar, d’alguna manera, part de l’essència de cadascun d’ells, intentant també mostrar el diàleg que té lloc entre aquests cossos.

Arantxa Solé va néixer a França i està estudiant actualment Belles Arts a Barcelona. Ha estat fotògrafa oficial en diversos esdeveniments de dansa, com ara de la mostra de ball flamenc de l’escola “Takatá” al 2006, del projecte de dansa contemporània “Tan solas como esta noche” o del “Festival de Titelles de Lleida” (maig 2004)

L’escultora ja havia exposat a Manlleu a finals del 2006 i principis de 2007 amb l’exposició col•lectiva titulada “Trobant espais de pensament”. “El diálogo de los cuerpos” també es va poder veure a Manresa.